Informatie

'DANCE, DANCE, DANCE op lekkere live muziek', dat is het motto van Coverband WHOOSH! 

WHOOSH! heeft een uitgebreid repertoire dat ook akoestisch uitgevoerd kan worden en daardoor volop keuze voor elk optreden in een kroeg, op een festival, een bruiloft, grand cafe of zomaar een feestje. 

WHOOSH! Keuzemenu

Steeds vaker wordt voor onze optredens het 'WHOOSH! Keuzemenu' aangevraagd. Het publiek kiest dan ter plekke de nummers uit die ze willen horen en WHOOSH! speelt ze. Een prachtige interactie tussen band en publiek waar mensen nog meer plezier hebben en de dansvloer geheid vol staat.

WHOOSH! Akoestisch

Is de gelegenheid of het moment meer ingetogen, dan speelt WHOOSH! ook akoestisch. Spaanse gitaar, cajon, piano en bas toveren aansprekende hits om tot prachtige luisterliedjes.

Coverband WHOOSH! kan door heel Nederland optredens verzorgen op allerlei soorten feesten. Van feestzaal, kroeg, grand cafe, braderie tot aan een festivalpodium, op elke gelegenheid of feest is WHOOSH! van de partij. In overleg kunnen speeltijden en speelduur worden ingedeeld zoals jij wilt. 

WHOOSH! beschikt over een profesionele P.A.-installatie en werkt samen met een vast team van technici. Hiermee zorgt de band voor een uitstekende geluidskwaliteit en lichtshow tegen een mooie prijs. De band neemt standaard een basis lichtset mee. Tegen een geringe meerprijs kan dit uitgebreid worden tot een waar lichtspektakel. In de tijd dat de bandleden even uitrusten tijdens het optreden, kunnen wij zelf de muziek verzorgen of kan de PA gebruikt worden voor eiegen muziek.

Weten wat WHOOSH! specifiek voor jouw feest kan betekenen? Neem dan gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

WHOOSH! heeft specifiek voor het bruiloftsfeest een succesvolle feestformule ontwikkelt. Bij binnenkomst van de gasten wordt er door de band gestart met fijne (akoestische) achtergrondmuziek zodat de bruiloftsgasten volop de gelegenheid hebben samen bij te praten. Dan wordt de dansvloer officieel geopend met een dans door het bruidspaar die uitmondt in een totaal swingend volle dansvloer. Vanaf dat moment zal de dansvloer vol zijn dankzij een geraffineerde opbouw van lekkere (stijl)dansnummers afgewisseld met hits van alle tijden. Tijdens de pauze van de band kan een DJ de muziek overnemen, zodat de stemming bij de feestgangers er gegarandeerd in blijft.

Er is uiteraard alle ruimte voor het uitvoeren van leuke sketches, liedjes en gedichten door de genodigden. Hierbij kan WHOOSH! desgewenst een rol spelen door de amateur artiesten muzikaal te begeleiden, zowel live als digitaal. Aan het eind van de avond sluit de band samen met het bruidspaar en alle gasten de avond af met een heerlijk afscheidsnummer, waarna de gasten blij, moe en voldaan huiswaarts zullen keren. Wat een feest!

 • springvloed 0453 copy 20160131 1816290562
  Kees Bel - Zang

 • Lianne Poledda - Zang
 • walther 3 20160215 1762015423
  Walther van der Meer - Drums

 • Rob Steevensz - Bas
 • slideshow img 3854
  Chris Passelima - Gitaren
 • springvloed 0067 copy 20160131 1370101324
  Edwin Woltering - Toetsen